populaire producten

Uitverkocht
Aanbieding!
Uitverkocht
Aanbieding!
Uitverkocht
Uitverkocht
Aanbieding!
Uitverkocht
Uitverkocht
Uitverkocht
Uitverkocht
Uitverkocht
Uitverkocht
Uitverkocht

Bekijk alle elektrische aanstekers

Elektrische aansteker bestellen? Spyro Gadgets

Een elektrische aansteker is een leuke gadget die stijl en elegantie uitstraalt maar tegelijk ook een prima vervanger is voor de traditionele aansteker met vlam. De elektrische of plasma aansteker heeft verschillende voordelen ten opzichte van een traditionele aansteker. Op Spyro Gadgets vind je diverse elektrische aanstekers die worden geleverd inclusief USB-kabel. Leuk voor jezelf of als uniek cadeau. Je zal nooit meer een andere aansteker nodig hebben!

De voordelen van een elektrische aansteker

Een elektrische aansteker heeft diverse voordelen ten opzichte van een traditionele aansteker met vlam. Zo zijn de aansteker oplaadbaar. De aanstekers van Spyro worden geleverd met een USB kabel waarmee je deze kunt opladen. Opladen doe je door de aansteker aan te sluiten op bijvoorbeeld je laptop of een USB-adapter. De oplaadbare aansteker kan ongeveer 200 keer gebruikt worden voordat deze opnieuw opgeladen moet worden, het opladen duurt 1-2 uur.

Een ander groot voordeel van de aansteker is dat deze met 1 druk op de knop aan gaat en een stabiele hittebron produceert. Verder is de aansteker windbestendig, jouw aansteker met je hand beschermen is dus verleden tijd. Je kunt hem probleemloos gebruiken tijdens bijvoorbeeld het lopen of fietsen.

De elektrische aansteker is veilig

Alle aanstekers van Spyro beschikken over uitstekende ontstekingsbeveiliging. Welke beveiliging de aansteker heeft verschilt per model. De Classic modellen kunnen bijvoorbeeld niet aangezet worden zolang de ontstekingsklep dicht is. Andere modellen hebben een veiligheidsslot op de ontstekingsknop. Verder gaat elke elektrische aansteker na 7 seconden automatisch uit.

Op Spyro Gadgets vind je verschillende modellen aanstekers, zo hebben wij onder andere speciale sigaar aanstekers en elektrische barbecue aanstekers. Elke elektrische aansteker wordt geleverd in een luxe opbergdoos, wat deze gadget perfect maakt als cadeau.