populaire producten

Uitverkocht
Aanbieding!
Uitverkocht
Aanbieding!
Uitverkocht
Uitverkocht
Aanbieding!
Uitverkocht
Uitverkocht
Uitverkocht
Uitverkocht
Uitverkocht
Uitverkocht
Uitverkocht

Bekijk alle elektrische aanstekers

USB aansteker bestellen?

De USB aansteker is een nieuw type aansteker die werkt op basis van elektriciteit en opgeladen kan worden met behulp van een micro-USB kabel. De USB aansteker ziet er niet alleen stijlvol uit maar is ook erg praktisch, zo is deze aansteker windbestendig. Op Spyro Gadgets vind je diverse modellen USB aanstekers van uitstekende kwaliteit, leuk voor jezelf of als uniek cadeau. Onze USB plasma aanstekers worden geleverd in een leuke opbergdoos.

Ten opzichte van de traditionele aansteker die werken op gas of benzine heeft een USB aansteker verschillende voordelen. Het meest voor de hand liggende voordeel is natuurlijk dat de USB aansteker oplaadbaar is. De aansteker wordt geleverd met een USB-kabel waarmee je de aansteker kunt opladen in de auto, via de laptop of met een USB-adapter. De aansteker kan ongeveer 200 keer gebruikt worden voordat deze opgeladen moet worden, het opladen duurt 1-2 uur. De aansteker is voorzien van een indicatielampje die aangeeft wanneer deze volledig is opgeladen.

Een groot nadeel van een traditionele aansteker is dat je altijd de vlam moet beschermen, daarnaast kost het altijd enkele pogingen om de aansteker aan te krijgen. De elektrische aansteker gaat altijd in 1 keer aan. Boven is de aansteker windbestendig, je aansteker afschermen met je hand is dus verleden tijd.

De USB aansteker is veilig

Alle USB aanstekers zijn voorzien van een uitstekende ontstekingsbeveiliging.Zo kun je de standaard modellen bijvoorbeeld niet aanzetten wanneer de afsluitklep er nog op zit. Hierdoor kun je voorkomen dat de aansteker per ongeluk in je jaszak of tas aangaat. Verder zorgt de ontstekingsbeveiliging er ook voor dat de aansteker niet gebruikt kan worden wanneer deze wordt opgeladen. Een andere veiligheidstoepassing is dat de aansteker na 7 seconden automatisch uitgaat.